agenda links gastenboek facebook
youtube contact/email
 

Familie GroteboerDe hele familie Groteboer, een nieuws-item waardig met zoveel vrachtwagenchauffeurs en liefhebbers!

Op RTL 7

Truck racecoureur WimAls racetruck coureur is het moeilijk om bij de top te horen. Immers zoals elke coureur weet, het gaat ook om de middelen, materialen, techniek en kennis die je tot je beschikking hebt. En we weten ook allemaal, dat het niet goedkoop is.

Het truckracen kenmerkt zich door de relatief kleine club in Nederland. Daarom helpen de truckrace teams met kennis en materialen. Die worden op de paddock, maar ook in de werkplaats uitgewisseld. Er wordt tussen de races door gewerkt aan de racetruck om aan de gestelde technische eisen te voldoen en de prestaties van de racetruck te verbeteren.

Dan valt het tegen als je als coureur en team helemaal opgeladen bent om te gaan racen en we vallen uit. Doordat we zo weinig kunnen test rijden kan tijdens kwalificeren of de race pech toeslaan. Zoals tijdens de kwalificaties voor The Truckrace Battle op de Paasraces in Zandvoort (2013).

Dubbelop genieten als alles goed loopt, zoals in september op circuit Zolder(2013). Alles, kwalificaties en de races uitgereden. Er is een stijgende lijn!

Met de Pinksterraces op Zandvoort (2014) is de stijgende lijn goed te merken. Op een paar incidenten na, zoals het verlies van een voorbumper, kapotte sideskirt na de Tarzanbocht en een lekkende brandstofleiding in race 3, hebben we ook nu alles uitgereden en zijn zelfs met de gemiddelde snelheid verbeterd. Het doel voor 2014 is om de topsnelheid omhoog te brengen. Blijf ons volgen!!!


Racetruck coureur Wim Groteboer

Wim GroteboerDe familie Groteboer is geen onbekende in het truckracen. In het verleden zijn een Volvo N88 en de Scania 110 Super van Erwin ook al aktief geweest met truckracen. Wim vertelde zijn geliefde dat hij ook zo een, zo’n RACETRUCK wilde hebben. En na 10 jaar kwam die Truck. Sneller gekocht dan een fiets, want Wim wist allang wat hij wilde!
Wim Groteboer en zijn gezin voor de racetruck
Wim GroteboerRacetruck coureurTruckracing-Team-Twente-pasfoto-Wim.jpgHerriette GroteboerCateringTruckracing-Team-Twente-pasfoto-Herriette.jpgGerard GriekspoorHulpmonteurgerard-griekspoor.pngDesiree GroteboerCatering assistenteTruckracing-Team-Twente-pasfoto-Desiree.jpgJessica GroteboerCatering assistenteTruckracing-Team-Twente-Jessica.jpgHans ten HoveMonteurTruckracing-team-twente-hans_.jpgJurgen GroteboerFANjurgen.jpgLammertMonteurlammert.jpg